Basa

Sceneries teu otomatis diaktipkeun kalawan Prepar3D v4. Kuring meunang talatah kasalahan nalika muka P3D

Pamaké of anyar Prepar3D v4: Di handap ieu parobahan charset di Scenery.cfg mun UTF-16LE nu otomatis-installers moal bisa deui ngaktipkeun tetempoan anjeun otomatis.

solusi samentara: Buka folder C: \ ProgramData \ Lockheed Martin \ Prepar3D v4 lajeng buka Scenery.cfg file kalawan Notepad lajeng klik File - Simpen Salaku ... Dina jandéla nu muka pilih UTF-8 dina widang Encoding (tingali gambar handap) teras klik Simpen.

Ulang masang tetempoan sarta voila.
fix ieu kudu terus-terusan unggal instalasi tetempoan sabab P3D ulang ngahemat-file Scenery.cfg di UTF-16LE sanggeus unggal lawang.

Sceneries ditambahkeun sanggeus Séptémber 6, 2017 teu kapangaruhan ku masalah ieu.

Kami ngamutahirkeun nu installer otomatis unggal tetempoan, masalah bakal dilereskeun pas, tapi nyokot sababaraha waktos.

P3Dv4Fix
on Thursday September 07 by rikoooo
Ieu ieu mantuan?
Basa