Basa

Sceneries aya di Rikoooo teu nyatakeun otomatis, aya solusi? (Win 7 / 8 +)

Prosés ieu karya dina dua Prepar3D jeung FS2004.

Ku standar, FSX geus dipasang dina «C: \ Program Payil (x86) \ Microsoft Games \ hiber Microsoft simulator X». Masalahna nyaeta dina Windows 7 jeung 8 + atawa komo Windows 10 anjeun teu boga kontrol pinuh ku payil jero «Microsoft hiber simulator X», nu nyegah program ti nulis dina file konfigurasi. Pikeun ngajawab masalah éta, indit ka «C: \ Program Payil (x86) \ Microsoft Games», mangka lampahkeun klik katuhu dina polder «Microsoft hiber simulator X», klik «Sipat», mangka dina «Kaamanan» tab. Di dieu, milih «Sunda (xxxxxx)», teras klik dina «ngarobah». Dina jandela ngan dibuka, milih deui «Sunda (xxxxxx)», klik dina «Full kontrol», mangka «parobahan». Ayeuna, Anjeun ngan kudu klik dina «OK» jeung Windows bakal ngamutahirkeun idin.

Parentah di gambar di handap ieu:

permission1en permission2en
dina Minggu Agustus 09 by rikoooo
Ieu ieu mantuan?
Basa