Basa

Sababaraha dasar gauges atawa efek anu leungit. Naon anu kedah abdi lakukeun ?

Lamun loba parobahan geus dijieun kana «gauge» polder, geus sering nu bagian payil basa anu leungit. Dina hal éta, lamun hiji tambihan-on kaperluan theses payil, bakal teu bisa mintonkeun gauges kana panel. Mindeng leyuran diwangun dina reinstalling FSX. Dina raraga pikeun nyegah reinstalling FSX, Anjeun bisa ngundeur gauge cageur, Nu mangrupakeun program saeutik dijieun ku Rikoooo nu bakal mulangkeun unggal file asli ti «Gauges» jeung «Balukar» polder.

Update 13 / 02 / 2014: A versi Prepar3d keur dijieun.
dina Minggu Agustus 09 by rikoooo
Ieu ieu mantuan?
Basa