Basa

Nu gauges aya siluman dina kabina of B777 mah. Naon anu kedah abdi lakukeun ? (FSX / P3D)

gauge The Boeing777-300.gau, Asalna dijieun pikeun FS2004, teu karya dina FSX tanpa DLL husus

Pikeun ngajawab masalah ieu, anjeun kudu nyalin jeung nempelkeun nu DLL « msvcr70.dll »Di polder utama FSX sacara (C: \ Program Payil (x86) \ Microsoft Games \ Microsoft hiber simulator X). Upami Anjeun gaduh isu sarua dina Prepar3D, leyuran ieu ogé kudu jalan. Tapi, urang teu usaha eta dina P3D.

« msvcr70.dll »Geus sadia pikeun bébas di dieu: http://www.fichier-dll.fr/msvcr70.dll,2740,2740
dina Minggu Agustus 09 by rikoooo
Ieu ieu mantuan?
Basa