Basa

Naon nu FSX SP1 jeung SP2?

SP nangtung pikeun Service Pack 1 atawa 2, nu patches ningkatkeun FSX. Maranéhanana sadia sanggeus release kaulinan sacara.

Hiber simulator X Service Pack 1 (Klik pikeun ngundeur) Corrects isu di handap ieu kapanggih ku klien sanggeus release kaulinan sacara:
• aktivasina jeung Instalasi
• Masalah numbu ka pamakéan komponén tambahan
• pamutahiran kinerja
• Masalah numbu ka eusi


Hiber simulator X Service Pack 2 (Klik pikeun ngundeur) Ngaronjatkeun fungsi handap ieu:
• kasaluyuan multiplayer
• DirectX 10

Anjeun kudu masang Service Pack 1 (SP1), saméméh sadetik.
dina Minggu Agustus 09 by rikoooo
Ieu ieu mantuan?
Basa