Basa

Dimana aya manual, ReadMe.txt, Copyright jsb?

Ti otomatis-installers versi 10 atawa + sadaya documentations nu aya di abdi Dokumén polder atawa dokumén dumasar kana versi Windows Anjeun.


Turutan léngkah ti otomatis-installer leuwih handap versi 10:

Ieu karya dina Windows Vista, 7, 8 jeung 10.

On desktop, klik dina «nu mimitian Menu », Mangka dina« sadaya Program »Tur muka« nu Rikoooo Tambah-ons»Polder. Lamun anjeun klik dina eta, anjeun nimu daptar tambihan-ons anjeun geus dipasang dina komputer Anjeun.

métode Ohter, Anjeun bakal manggihan sakabeh kaasup dokuméntasi dina polder akar tambihan-ons Anjeun, exemple: C: \ Program Payil (x86) \ Microsoft Games \ Microsoft hiber simulator X \ SimObjects \ Airplanes \ XXXX \
dina Minggu Agustus 09 by rikoooo
Ieu ieu mantuan?
Basa