Basa

FSX ieu nabrak lamun ngajalankeun Windows XP / Vista / 7 / 8 / 10-64 di hiber haratis sareng MP sesi. Aya fix a?

masalah ieu tetep dina dua hambalan gampang:

Lengkah 1: Download UIAutomationCore.dll

Lengkah 2: ngabongkar file ZIP jeung tempat nu sasari UIAutomationCore.dll dina akar polder instalasi FSX Anjeun mana file fsx.exe resides. Pastikeun FSX teu ngajalankeun.

Sanggeus aksi ieu, mimitian FSX sarta anjeun bakal manggihan nu ngaganti pintonan di FSX, no deui pamustunganana ngabalukarkeun FSX ka ngadat.

Tanpa fix ieu, FSX bakal ngagantung ogé anjeun bakal "timed kaluar" di sési multi pamuter. Ulah make nu mana wae nu vérsi séjén UIAutomationCore.dll, saprak versi ieu téh ngan versi nu bakal ngeureunkeun ngadat.
dina Minggu Agustus 09 by rikoooo
Ieu ieu mantuan?
Basa