Basa

Kuring teu bisa manggihan «Nilik DirectX 10» kotak dina setélan tina FSX. Naon anu kedah abdi lakukeun ?

Kahiji, pariksa yen Anjeun tos FSX-SP2 dipasang dina komputer Anjeun. Mémang, «nu Sawangan DirectX 10 »Ngan muncul upami anjeun geus dipasang di patch SP2 atawa lamun geus FSX Akselerasi atawa FSX Gold atawa FSX uap Edition.

Di handap ieu Anjeun bisa ngundeur boh patches

Ngundeur SP1

Ngundeur SP2

dina Minggu Agustus 09 by rikoooo
Ieu ieu mantuan?
Basa