Basa

Prepar3D v2 jeung v3: Nu cai ti sceneries jeung pantai teuing poek, kuring teu ningali cai jelas kristal

masalah ieu disababkeun ku aktivasina fungsi nu hardware Tessellation dina konfigurasi grafis tina Prepar3D v2 atawa v3.

Di handap ieu hiji ngabandingkeun jeung tetempoan Seychelles Photo Real tetempoan Pack avalaible dieu :

Jeung Hardware Tessellation diaktipkeun
Tessellation no
Tanpa Hardware Tessellation diaktipkeun
Tessellation enya
Ditémbongkeun saperti dina ngabandingkeun luhur, nganonaktipkeun pungsi hardware Tessellation ngalereskeun masalah.

Sanggeus deactivation Anjeun kudu ngabalikan deui Prepar3D for fix ka mawa pangaruh.
TessellationDisabled
on 20 Jumaah Nopémber by rikoooo
Ieu ieu mantuan?
Basa