Basa

Sababaraha mah tambihan-ons nu transparan atawa abu (tanpa tékstur). Naon anu kedah abdi lakukeun ? (FSX SP2 / Akselerasi)

Hal penting, lamun sorangan hiji tambihan-on nu model 3D dijieun pikeun FS2004 tapi dipaké dina FSX SP2 (disebut oge Port Sora), nyaéta pikeun nganonaktipkeun Nilik DirectX 10 dina setélan tina FSX. Kanyataanna, FS2004 addons teu cocog jeung DirectX 10.

Conto 1: A bagian kapal terbang nyaeta kawih.
bagian siluman

Conto 2: Nu jangjang lamun kapal terbang nu kawih.
Siluman bagian 2

Conto 3: kapal terbang ieu sagemblengna abu, tanpa tékstur.
kawih bagian 3

leyuran: Nganonaktipkeun DirectX 10 sawangan.
dxt10 en
dina Minggu Agustus 09 by rikoooo
Ieu ieu mantuan?
Basa