Basa

Ukuran gaib teu katingali dina kabina B777 abdi. Naon anu kedah abdi lakukeun ? (FSX/P3D)

gauge The Boeing777-300.gau, mimitina dijieun pikeun FS2004, teu jalan FSX tanpa DLL husus

Pikeun ngajawab masalah ieu, anjeun kudu nyalin jeung nempelkeun nu DLL « msvcr70.dll " di FSXfolder utama 's (C: \ Program Payil (x86) \ Microsoft Games \ Microsoft Flight Simulator X). Upami Anjeun gaduh masalah anu sami dina Prepar3D, Leyuran ieu kedah ogé jalan. Tapi, kami henteu diusahakeun eta P3D.

« msvcr70.dll »Geus sadia pikeun bébas di dieu: http://www.fichier-dll.fr/msvcr70.dll,2740,2740
dina Minggu Agustus 09 by rikoooo
Ieu ieu mantuan?
Basa