Basa

Naon FSX SP1 and SP2 ?

SP stands for Service Pack 1 or 2, which are patches improving FSX. They are available after the game’s release.

Hiber simulator X Service Pack 1 (Klik pikeun ngundeur) Corrects isu di handap ieu kapanggih ku klien sanggeus release kaulinan sacara:
• aktivasina jeung Instalasi
• Masalah numbu ka pamakéan komponén tambahan
• pamutahiran kinerja
• Masalah numbu ka eusi


Hiber simulator X Service Pack 2 (Klik pikeun ngundeur) Ngaronjatkeun fungsi handap ieu:
• kasaluyuan multiplayer
• DirectX 10

Anjeun kudu masang Service Pack 1 (SP1), saméméh sadetik.
dina Minggu Agustus 09 by rikoooo
Ieu ieu mantuan?
Basa