Basa

Nalika kuring klik tombol download nanaon kajadian, naon nu kudu?

Anjeun antosan tapi euweuh kajadian, teu file ieu diundeur, jigana sanggeus sababaraha menit ti ngantosan anjeun nampi hiji pesen kasalahan sahiji jenis "Connection seep" atawa "ERR_EMPTY_RESPONSE" atanapi seratan sejenna nurutkeun browser internét anjeun.

Komo, undeuran ti Rikoooo dikirim ti server lokal sejen dina port 8888 (ex http://download.rikoooo.com:8888) ieu pikeun stabilitas hadé tina undeuran utamana kalawan file ngeunaan sababaraha néang.

masalahna nyaeta yén firewall tina router (ex Livebox, Freebox, Neufbox) tina pamaké tangtu geus ngonpigurasi ka ingkar ti port 8888 (jeung oge port 8080), uninga lamun anu dina hal ieu, buka Simviation.com tur ngundeur file sagala di acak, upami undeuran teu ngamimitian (kawas di Rikoooo), lajeng anjeun di antara maranéhanana persentase leutik pamaké anu router blok port 8888 (jeung 8080 pikeun Simviation). Maranéhanana palabuhan anu ilaharna dipaké pikeun panganteur web, ngalirkeun, sarta HTTP, kituna, éta aman muka.

leyuran

Anjeun kedah nyambungkeun kana router anjeun (ex Livebox) jeung nambahkeun aturan nu muka dina port 8888 TCP / UDP.

Di dieu Tumbu ka sababaraha artikel dina basa Inggris anu ngajelaskeun kumaha carana muka palabuhan anjeun, ulah ragu ngalakukeun panalungtikan sorangan dina Google maké nami panyadia layanan Internet Anjeun sakumaha keyword a.

ku WikiHow
https://www.wikihow.com/Open-Ports

ku HowToGeek
https://www.howtogeek.com/66214/how-to-forward-ports-on-your-router/

Link ka video Youtube kalawan puluhan tutorials (nambahkeun panyadia layanan Internet Anjeun sakumaha keyword a)
https://www.youtube.com/results?search_query=open+your+router+port
Saptu Maret 03 by rikoooo
Ieu ieu mantuan?
Basa