Basa

Kaayaan umum Sale of Rikoooo.com

Mukadimah:
website ieu www.Rikoooo.com nyaéta milik timer kontraktor Bender Erik (hereinafter disebut Rikoooo), nu kantor kadaptar aya di 107 port chemin de port, 31410 Noé, kadaptar jeung Trade jeung Pausahaan ngadaptar dina jumlah Siret 50970657800010 Tel. 05 61 97 39 54. Maksud ieu istilah jeung kaayaan dijual umum pikeun ngartikeun istilah jeung kaayaan sarta kaayaan ngabawah penjualan antara Rikoooo jeung konsumén anak anu menyimpulkan dina website ieu. Nu validasi tina ikon sangkan purchaser ka jadi acquainted jeung jeung taat ka kondisi umum hadir tina dijual bakal mangrupakeun ijab kabul irrevocable jeung definitif dina bagian-Na dina sagala dibekelan dikandung dina kaayaan umum dijual.

Pasal 1 - Tujuan jeung lingkup
1.1- ieu kaayaan umum dijual lumaku leuwih nu mana wae nu dokumén séjénna nu meuli, sarta hususna mana wae kaayaan umum meuli, iwal express jeung kasapukan derogatory prior pausahaan urang.
1.2 - ieu kaayaan umum dijual panawaran ka sadaya penjualan produk ku pausahaan urang dina website anak kajaba kasapukan husus saméméh urutan sapuk dina tulisan antara pihak.
1.3 - Sakur dokumén lian ti ieu kaayaan umum dijual jeung katalog husus, prospectuses, advertisements, notices, ngan indicative, non-contractual. Nu foto jeung grafik dibere dina website nu ngan indicative jeung teu kalibet tanggung jawab seller.

Pasal 2 - intelektual
Sadaya teks, koméntar, ilustrasi jeung gambar dihasilkeun dina situs www.Rikoooo.com anu ditangtayungan sarta harta ekslusif tina Rikoooo atawa suppliers anak sarta ditangtayungan dina hak cipta jeung intelektual pikeun sakabeh dunya Jeung desain, model, patén-patén, rencana jeung sacara umum sadaya dokumén nanaon nu dikirimkeun atawa dikirim ku Rikoooo ka customer nu harta ekslusif tina Rikoooo atawa suppliers anak.

Pasal 3 - pemesanan
3.1 - Produk ditawarkeun pikeun dijual ku Rikoooo anu maranéhanana dibere dina www.Rikoooo.com jeung nu ciri penting digambarkeun di dieu. Luyu jeung Pasal L. 111-1 tina Code Consumer, nu stipulates yén "unggal professional anu sells barang atawa jasa wajib, saméméh kacindekan tina kontrak, nempatkeun konsumen dina posisi ka nyaho ciri penting barang atawa ladenan ", pausahaan Rikoooo ngamungkinkeun nasabah, saméméh mana wae ngarenah order, pikeun solicit informasi tambahan dina produk ieu ku telepon atawa ku email, di angka muncul dina pamuka ieu kaayaan umum dijual.
Rikoooo undertakes ka nyadiakeun customer jeung mana wae informasi tambahan manéhna bisa hayang ménta lamun manéhna teu nganggap dirina sahingga informed ku katerangan jeung karakteristik produk dijual dina situs di luhur-disebutkeun.
Tapi, éta téh tanggung jawab customer ka pariksa yen produk maréntahkeun pakait jeung kabutuhan jeung tujuan-Na, nasabah keur solely tanggung jawab pikeun conformity sahiji produk ka pamakéan nu eta dimaksudkeun.
3.2 - sistem rekaman Otomatis nu dianggap bukti alam, eusi jeung tanggal ordo. Rikoooo confirms nu ditampa ti urutan -na pikeun customer di alamat e-mail nu bakal geus komunkasi. dijual bakal ngan bisa menyimpulkan sanggeus konfirmasi tina ordo.
Rikoooo cadangan hak pikeun ngabolaykeun order waé ti customer jeung saha aya sengketa patali ka pamayaran tina runtuyan samemehna. Informasi nyatakeun ku purchaser, lamun nyokot hiji order, commits nasabah: dina kasus kasalahan dina wincikan alamat panarima, seller teu bisa dilaksanakeun tanggung jawab pikeun impossibility of delivering produk.
3.3 - Rikoooo cadangan hak pikeun nyieun parobahan atawa perbaikan nu deems perlu iraha wae ka produk anak, tanpa ieu keur diyakinkeun ku customer, panolakan ti ditampa jeung cadangan katuhu ka Dina waktu mupus salah sahiji produk muncul dina website anak, ngahapus ieu teu bisa dina sagala hal menerkeun dina bagian customer, sababaraha Karuksakan anu. Lamun hiji barang éta bisa dihapus jeung customer teu hayang milih produk idéntik atawa sarupa sejen, order-Na bakal dibolaykeun ipso jure jeung pangmayaran dijieun bakal refunded.
kurban produk Rikoooo sacara sadia dina wates stok sadia jeung produk teu disimpen dina enggon Rikoooo urang, nunut ka ketersediaan suppliers anak, nu leuwih ti kadali Rikoooo. Dina hal unavailability sahiji produk sanggeus nempatkeun ordo, Rikoooo undertakes pikeun nginpokeun customer pas mungkin, ku mail, Internet atawa e-mail. customer saterusna bisa ngabolaykeun order sarta Rikoooo bakal ngabalikeun duit ka manehna, pas mungkin wae jumlah nu bisa geus dikumpulkeun ti customer teh.
Sakur unavailability sahiji produk, pikeun alesan naon wae, bisa di no kasus méré naékna ka pamayaran ku Rikoooo sababaraha Karuksakan jeung kapentingan atawa sababaraha expenses nu mana wae alam sama sekali.

Pasal 4 - Deliveries
Nu kiriman ti asset intangible dijieun giru sanggeus validasi pembayaran teh.

Pasal 5 - Harga
Harga penjualan produk nu tetep ku tarif dina gaya dina poe nu nempatkeun tina ordo. Rikoooo cadangan hak pikeun ngaropéa harga anak iraha wae jeung di hal variasi harga, harga lumaku bakal maranéhanana dina pangaruh dina tanggal panarimaan ordo.
Harga jeung harga didaptarkeun dina www.rikoooo.com anu dikutip di euro kaasup PPN. Maranehna net nu mana wae diskon jeung kaasup kiriman atawa pengiriman barang waragad.

Pasal 6 - pamayaran
6.1 - pamayaran
Nu pamayaran sahiji produk maréntahkeun dina situs www.rikoooo.com dipigawé tunai dina raraga ku PayPal atawa 2Checkout (CB) atawa Pariksa.
6.2 - Non-pamayaran / ingetan judul klausa
Sakur kajadian pembayaran bakal authorize Rikoooo ka numpurkeun palaksanaan sadaya pemesanan beredar tina customer, tanpa kiwari dimungkinkeun keur sanggup ngaku nu mana wae nu Karuksakan atawa indemnities nanaon mana waé. Sajaba ti éta, meuli bakal reimburse Rikoooo sadaya waragad ditanggung dina recovery of sums unpaid, kaasup lump jumlah indemnity of 10% tina sums alatan, tanpa prasangka ka Karuksakan sejen tur dipikaresep.
Lamun produk dijual teu mayar di full dina waktu kiriman, Rikoooo cadangan harta nepi ka pamayaran pinuh ku harga poko jeung asesoris pakait, pamayaran dina harti klausa ieu keur dipikanyaho ku koleksi Harga ku Rikoooo. Dina hal poé standar 8 sanggeus surat bewara formal dikirim ku hurup nu kadaptar jeung pangakuan tina resi jeung gagal, dijual bakal dibolaykeun salaku of katuhu lamun alus jigana Rikoooo tanpa prasangka ka karuksakan sejen tur dipikaresep.

Pasal 7 - Penjaminan tina defects katempo jeung nyumput
Rikoooo jaminan yen produk anak sasuai jeung peraturan Perancis jeung Éropa dina gaya ngeunaan eta, sabab aya.

Pasal 8 - informasi Nominative
Rikoooo undertakes teu komunikasi ka pihak katilu informasi dikirimkeun ka eta ku klien, nu rahasia. Inpo ieu ngan bakal dipake ku ladenan internal Rikoooo pikeun ngolah urutan customer sacara. Luyu jeung Act Protection Data of 6 Januari 1978, customer ngabogaan hak aksés, rectification jeung oposisi ka data pribadi ngeunaan manéhna. Jang ngalampahkeun ieu, eta cukup pikeun panawaran online atawa ku mail, nangtukeun ngaran, ngaran kahiji, alamat jeung, lamun mungkin, rujukan customer.

Pasal 9 - kahar
Rikoooo bisa lega sakabeh atawa bagian kawajiban anak tanpa keur sanggup ngaku Karuksakan mana wae ti dinya dina acara kaayaan unforeseeable atawa kahar nyegah atawa delaying nu aktivasina sahiji produk atawa sababaraha unsur maranéhanana.
Lamun acara lasts leuwih ti tilu puluh poé ti tanggal kajadian anak, kontrak of dijual menyimpulkan ku pausahaan urang jeung customer anak bisa terminated ku bagian paling rajin anak, tanpa salah sahiji pihak Bisa ngaku Karuksakan. pembatalan ieu bakal mawa pangaruh dina tanggal presentasi kahiji hurup kadaptar jeung AR denouncing kontrak ceuk of dijual.

Pasal 10 - yurisdiksi
Ku kasapukan express antara pihak, Pangadilan komérsial of markas urang bakal solely nanggungjawaban kanggo sengketa atawa nu mana wae cara ngagawe patali jeung formasi, palaksanaan atawa interpretasi ieu kaayaan umum dijual jeung sagala Penjualan operasi produk Rikoooo. Ieu kaayaan umum dijual jeung sagala penjualan dijieun ku Rikoooo anu poko keur hukum Perancis.

Pasal 11 - Waiver
Kanyataan yén pausahaan urang teu, iraha wae dibikeun, avail sorangan nu mana wae nu klausa hereof, teu bisa waive hak pikeun ngandelkeun klausa ieu di tanggal saterusna.
Basa