Basa

Kaayaan umum Pamakéan Rikoooo.com

Panungtungan dirobah dina 16 / 01 / 2017

Sarat ieu Pamakéan ngagambarkeun kaayaan dina nu Rikoooo.com Website nawarkeun aksés ka ladénan anak. Ku ngadaptar jeung Rikoooo.com, Anjeun mastikeun narima sagala stipulations ieu Kaayaan Umum Pamakéan. Mun anjeun teu satuju kana Sarat jeung Kaayaan ieu, Anjeun bisa jadi teu maké ladénan urang.

Rikoooo Newsletter


Ieu ladénan ngémutan anjeun iraha wae hiji payel anyar geus sadia pikeun diundeur jeung informasi penting. Email alamat anjeun teu dikirimkeun ka pihak katilu mana wae jeung tetep mastikeun rahasia. Anjeun tiasa iraha wae ngarobah jeung ngabolaykeun langganan Anjeun ti Anjeun wewengkon anggota atawa di handapeun unggal email ditarima.

Maké Area Anggota anjeun


Pikeun ngaksés wewengkon anggota Anjeun, Anjeun boga identifier jeung kecap akses nu ditangtukeun sorangan sawaktos Anjeun pertama asup eta. Dina hal leungitna ngaran pamaké sarta sandi ieu, Anjeun bisa gancang manggihan eta dina loka Rikoooo.com ku ngaklik dina link anu aya di zona idéntifikasi:

Hilap kecap konci anjeun ?

Anjeun bakal terus dikirim surelek nu ngandung kecap akses Anjeun.

hak Anjeun


Luyu jeung hukum "Informatique et Liberté" tina 6 Januari 1978, anjeun ngabogaan hak pikeun mikanyaho, ngarobah, menerkeun sareng mupus data ngeunaan anjeun.
Pikeun laksana ieu katuhu tilu leyuran sadia ka anjeun.

- Log ka anjeun "Area anggota"Jeung jieun perobahan nu mana wae nu online.
- Kontak webmaster
- Kirim surat Disarankeun Rikoooo.com 107 chemin gaillard du port 31410 Noé - Perancis

tanggung jawab


Rikoooo.com undertakes ngagunakeun sadaya hartina perlu pikeun mastikeun rezeki pangalusna mungkin ladenan eta nawarkeun ka pamaké Internet. Teu bisa dilaksanakeun nanggungjawaban kana sadaya kajadian kahar atawa de facto leuwih kontrol anak, hususna dina acara hiji gangguan jasa anu dihasilkeun ti gagalna jaringan telepon atawa panyadia aksés internet tina pamaké Internet atawa Hiji update tina komponén loka atawa web server.
Rikoooo.com teu tanggung jawab pamakéan nu bisa dijieun ku pamaké informasi jeung layanan nu aya dina loka.
Basa