Basa

Ku jadi hiji Jumbo anggota anjeun bakal ngarojong Rikoooo terasrasakeun kauntungan di handap
Jumbo metter

laju diundeur maksimum nepi ka 4000 KB / s = 4 menit per GB!

Nepi ka 12 simultaneous / undeuran paralel atawa connexions 12 per Alamat IP = (4000 KB / sx 12)

Taya iklan mana dina loka, beresih jeung teu nyaman navigasi

Access ka sababaraha tambihan-ons jeung goodies dijieun ku Rikoooo

download langsung ti tombol 'Download' blue


Jumbo 3 bulan
Kabéh undeuran nu Hormat
15.00
Pikeun 3 bulan
Muka konci laju download mah 3 bulan
Jumbo 6 bulan
nilai Best duit
25.00
Pikeun 6 bulan
6 sasih kalayan-speed speed download, waé harga anu langkung mirah
100% Tenang
Jumbo 12 monh
Katentreman pikiran pikeun panjang
39.95
Pikeun 1 sataun
Langganan jumbo bulan 12 kalawan harga ngurangan kaasup 3 bulan gratis
Naha teu tawaran Jumbo aya? Ngirim undeuran pikeun leuwih saratus sarébu pamaké ngalibatkeun waragad signifikan. Maranéhanana waragad teu bisa katutup ngan ku iklan. Sanajan kitu, ku rencana Jumbo Anjeun concretely bisa ngabantu pikeun ngajaga Rikoooo.com online. Kaanggotaan nyaeta genuinely pilihan, Anjeun masih bisa kalawan bébas ngundeur sadaya file di speed kawates.

* Speeds Download rupa-rupa gumantung kana sambungan Internet anjeun sarta waktu
Bisa muka eusi tooltip.
Basa