Basa

Ku jadi hiji Jumbo anggota anjeun bakal ngarojong Rikoooo terasrasakeun kauntungan di handap
Jumbo metter

laju diundeur maksimum nepi ka 4000 KB / s = 4 menit per GB!

Nepi ka 12 simultaneous / undeuran paralel atawa connexions 12 per Alamat IP = (4000 KB / sx 12)

Taya iklan mana dina loka, beresih jeung teu nyaman navigasi

Access ka sababaraha tambihan-ons jeung goodies dijieun ku Rikoooo

download langsung ti tombol 'Download' blue


Naha teu tawaran Jumbo aya? Ngirim undeuran pikeun leuwih saratus sarébu pamaké ngalibatkeun waragad signifikan. Maranéhanana waragad teu bisa katutup ngan ku iklan. Sanajan kitu, ku rencana Jumbo Anjeun concretely bisa ngabantu pikeun ngajaga Rikoooo.com online. Kaanggotaan nyaeta genuinely pilihan, Anjeun masih bisa kalawan bébas ngundeur sadaya file di speed kawates.

* Speeds Download rupa-rupa gumantung kana sambungan Internet anjeun sarta waktu
Bisa muka eusi tooltip.
Basa