Basa

Kawijakan ngabalikeun duit

Anjeun tiasa nyuhunkeun ngabalikeun duit nepi ka 30 poe ti tanggal langganan tina rencana Jumbo. Ngabalikeun duit bakal rutin ditawarkeun ku Rikoooo ngan dina kasus masalah téhnis sareng akun Jumbo Anjeun anu teu bisa ngumbar ku pangrojong urang. Dina hal ieu ngan, urang bakal ngabalikeun duit anjeun sakabéh pesenan Anjeun dina jam 48. Lamun nyieun ngaku keur unggal alesan séjén, urang cadangan hak pikeun narima atawa teu ngabalikeun duit teh.


Basa