Basa

kontak Rikoooo

Rikoooo.com
107 chemin Gaillard du port
31410 anoe
Perancis

Hilap kecap konci anjeun ? klik di dieu

Hilap nami pangguna anjeun? klik di dieu

Urang nyarios nganggo basa Perancis sareng Inggris hungkul

penting sateuacan ngahubungan kami, punten parios kami FAQ kami meureun parantos ngajawab patarosan anjeun. Pikeun subjek ngeunaan masalah téknis sareng file kami, kami henteu ngajamin balesan sakaligus, kami ngalakukeun anu sanés pikeun ngajawab pamundut anjeun nalika kami henteu langkung damel. Émut, urang nampi langkung ti sarébu file, teu tiasa masihan dukungan pikeun anjeun sadayana, kasempetan anu saé anjeun ngahubungi langsung ka pangarang.

Kami nyarankeun anjeun ngahubungi kami via alamat email kami webmaster@rikoooo.com khususna upami anjeun hoyong ngirim kami kantétan. Anjeun tiasa ogé ngobrol sareng kami ti Facebook https://m.me/RikooooSimu

SVP mettez une valeur tuang "Saisissez votre nom:".

n'est e-mail pas une adresse valide

sah Input

SVP mettez une valeur tuang "pesen Objet du:".

SVP mettez une valeur tuang "pesen Saisissez votre:".

Anjeun kedah nampi kaayaan urang

Captcha (nomer 6)
nyegerkeun sah Input

Tulis 6 nomer anu anjeun tingali tina gambar éta