Basa

Nyebarkeun kontén anjeun dina Rikoooo

nyitak surélék

Kami terus pilari anu énggal add-ons pikeun nyebarkeun dina Rikoooo.com. Upami anjeun panyipta kontén Flight Simulator sareng daék unggah cipta anjeun dina wéb kami, ulah ragu ngahubungi kami via utusan Facebook.

m.me/RikooooSimu

or

https://www.facebook.com/RikooooSimu/

Perhatikeun yén sistem upload eusi kami tiasa dianggo béda ti situs wéb anu sanés. Sadaya panjalukan dipariksa ku tim kami. Nyatana, pamundut anjeun kedah nyayogikeun kaayaan ieu:

  • Anjeun kedah janten pencipta add-on bilih anjeun badé unggah atanapi parantos ijin ti panyipta asli sareng tiasa ngabuktoskeun.
  • Sadaya kendaraan kedah lengkep, maksudna nganggo sora, kabina maya sareng tékstur anu hadé. Model modél kendaraan, gedong atanapi obyék sanés kedah padu dina kanyataan.
  • Anjeun nampi eusi anjeun dipasang sareng installer otomatis kami sareng upami kedah dirobih kanggo diadaptasi kana format ieu.

Urang cagar hak nampik pamundut anjeun dumasar kana kriteria kualitas kami. Ku harti, Rikoooo mangrupikeun halaman wéb anu nawiskeun eusi kualitas luhur sareng operasional.

Kauntungan Rikoooo

- Eusi anjeun bakal sayogi ka hadirin anu ageung sareng nampi pisibilitas.
- Halaman wéb sareng kontén anjeun bakal disorot dina Milarian Google sareng bakal ditingalikeun dina hasil halaman kahiji Google (hatur nuhun kana SEO kami anu saé).
- Halaman wéb anu ngatur kontén anjeun bakal ditarjamahkeun ka langkung ti 64 basa.
- installer otomatis anu saderhana sareng disederhanakeun sareng profésional urang bakal ngalakukeun sagala padamelan pikeun pangguna anjeun.
- Kami ngurus nyiptakeun halaman anu bakal ngajantenkeun eusi anjeun, kalayan pedaran kaasup sadaya inpormasi anu diperyogikeun.
- Anjeun tiasa nampi wawasan dina koméntar pangguna Facebook ngalangkungan halaman wéb kami sareng ngaréspon aranjeunna.

Bersyukur tim Rikoooo.