Basa

What is Rikoooo?

surélék

Rikoooo.com mangrupakeun ramatloka Perancis anu ngindaran ka simulasi tina komputer (dina PC), utamana museur kana software Microsoft «Flight Simulator» sareng Lockheed Martin «Prepar3D», Sareng sababaraha elemen ngeunaan Panalungtikan Laminar«X-Plane".

Urang nawarkeun leuwih sarébu undeuran tina pesawat, seaplanes, helikopter jeung gliders sakabeh perioda, kitu ogé sceneries sarta sagala rupa Utiliti, payil ieu dilengkepan kalawan installer otomatis nu bakal ngidinan Anjeun pikeun masang sadaya tambihan-ons urang dina hiji malik! métode instalasi disederhanakeun ieu bakal nyalametkeun anjeun loba waktu jeung kalan urang ti situs web ngundeur lain keur simulator hiber.

Urang milih, ningkatkeun jeung bener jeung kualitas perawatan nambahkeun-ons gede. Sadaya tambihan-ons urang siap dipaké dina simulator hiber Anjeun. Kalolobaan payil nu lisénsi freeware jeung asalna ti sumber nu beda dina Web atawa ku kontak langsung jeung jaringan gede urang pangarang.
Basa