Basa

What is Rikoooo?

surélék

Rikoooo.com mangrupakeun ramatloka Perancis anu ngindaran ka simulasi tina komputer (dina PC), utamana museur kana software Microsoft «Flight Simulator» sareng Lockheed Martin «Prepar3D», Sareng sababaraha elemen ngeunaan Panalungtikan Laminar«X-Plane".

Kami nawiskeun langkung rébu undeuran pesawat, laut, helikopter, sareng tukang angkatan bumi sadaya waktos, ogé pemandangan sareng sagala rupa utiliti, file ieu dilengkepan installer otomatis anu bakal ngamungkinkeun anjeun masang sadayana kami add-ons dina hiji klik! Cara pamasangan anu saderhana ieu bakal nyalametkeun anjeun seueur waktos sareng kalan kami tina situs-situs unduh sanés pikeun simulator hiber.

Kami milih, ningkatkeun sareng ngabenerkeun kalayan kualitas perawatan anu saé add-ons. Sadayana kami add-ons siap dianggo dina simulator penerbangan anjeun. Kaseueuran file lisénsi Freeware sareng asalna ti sumber anu béda dina Wéb atanapi ku hubungan langsung sareng panyusun jaringan gedé kami.