Sprog
Log ind på din konto
Tilmeld
Eller log ind med

Når jeg klikker på downloadknappen, sker der ikke noget, hvad skal jeg gøre?

Du venter, men intet sker, ingen fil er downloadet, muligvis efter et par minutters ventetid får du en fejlmeddelelse af typen "Connection timeout" eller "ERR_EMPTY_RESPONSE" eller andre meddelelser ifølge din internetbrowser.

Faktisk er downloads fra Rikoooo sendes fra en anden lokal server på port 8888 (f.eks. http://download.rikoooo.com:8888) dette for en bedre stabilitet af downloads, især med filer på flere Gigabyte.

Problemet er, at routerens (f.eks. Livebox, Freebox, Neufbox) firewall til bestemte brugere er konfigureret til at nægte port 8888 (og også port 8080) for at vide, om du i dette tilfælde går til Simviation.com og download enhver fil tilfældigt, hvis overførslen ikke starter (som kl Rikoooo), så er du blandt de små procentdel af brugere, hvis router blokerer port 8888 (og 8080 for Simviation). Disse porte bruges normalt til webgrænsefladen, streaming og HTTP, derfor er det sikkert at åbne.

løsningen

Du skal oprette forbindelse til din router (ex Livebox) og tilføje en regel, der åbner 8888 TCP / UDP-porten.

Her er links til nogle artikler på engelsk, der forklarer, hvordan du åbner dine porte, tøv ikke med at lave din egen forskning på Google ved at bruge navnet på din internetudbyder som et søgeord.

Ved WikiHow
https://www.wikihow.com/Open-Ports

Af HowToGeek
https://www.howtogeek.com/66214/how-to-forward-ports-on-your-router/

Link til Youtube videoer med snesevis af tutorials (Tilføj din internetudbyder som et søgeord)
https://www.youtube.com/results?search_query=open+your+router+port
lørdag den 03. marts by rikoooo
Var disse oplysninger nyttige?
Sprog