fort_wayne_intl

There're thousands of add-ons on the Web for the classic FSX and Prepar3D v1 to v3. Take off from anywhere in the world, flying some of the world’s most iconic aircraft to any one of 24,000 destinations.
Bobpa567
New Member
New Member
Posts: 3
Joined: 29 Apr 2015, 11:27

fort_wayne_intl

Unread post by Bobpa567 »

I have just run the latest Fort Wayne Int Airport installer.into a folder of my own. I then transfer the Scenery/Texture to my Addons folder. But in this case I see that two folders are created being (1) fort_wayne_intl_airport_fsx and (2) fort_wayne_intl_airport_fsx_part2. How do I handle the Part2 folder. Do they have to be merged as if part2 is an update and overwriting the original files.

Any help much appreciated!

Bob
User avatar
rikoooo
Administrateur global
Posts: 550
Joined: 09 Sep 2011, 10:03
Location: SWITZERLAND
Contact:

fort_wayne_intl

Unread post by rikoooo »

Hi Bob,

Why would you like to install the scenery manually ? The auto-installer can handle the job for every compatible simulators.

"fort_wayne_intl_airport_fsx" comes in first position and "fort_wayne_intl_airport_fsx_part2" comes in second position in your FSX scenery library.

If you wish to install manually this scenery you have to enable both folders from the scenery library.

Happy flight
Bon vols - Happy Flights

Erik - Admin
Bobpa567
New Member
New Member
Posts: 3
Joined: 29 Apr 2015, 11:27

fort_wayne_intl

Unread post by Bobpa567 »

Thanks for your info. The reason I prefer to do a manual install is. I have a dedicated SDD for my addon scenery and I don't want installers to put scenery files on the SSD that has Win 10 on it. I an not an expert but just following advice given on other forums etc.

Thanks again!

Bob
Post Reply

Return to “Flight Simulator X (FSX) + Steam Edition & Prepar3D up to v3”