Winglets UNDERNEATH the plane when using the Boeing 737-MAX

There're thousands of add-ons on the Web for the classic FSX and Prepar3D v1 to v3. Take off from anywhere in the world, flying some of the world’s most iconic aircraft to any one of 24,000 destinations.
miczou
New Member
New Member
Posts: 3
Joined: 10 Sep 2014, 11:13

Winglets UNDERNEATH the plane when using the Boeing 737-MAX

Unread post by miczou »

Who else experiences the winglets underneath the wings of the plane? I think it's a big glitch and it involves all of the liveries in the megapack.
The attachment Untitled 1.jpg is no longer available
Attachments
Untitled1.jpg
Untitled1.jpg (22.85 KiB) Viewed 6612 times
Rafaero
New Member
New Member
Posts: 1
Joined: 07 May 2020, 02:58

Winglets UNDERNEATH the plane when using the Boeing 737-MAX

Unread post by Rafaero »

I am also experience the same issue.

Were you able to solve it?
miczou
New Member
New Member
Posts: 3
Joined: 10 Sep 2014, 11:13

Winglets UNDERNEATH the plane when using the Boeing 737-MAX

Unread post by miczou »

Rafaero wrote:I am also experience the same issue.

Were you able to solve it?
Nope, not even with the update. Rikooo has to do SOMETHING about it........?
levetair
New Member
New Member
Posts: 3
Joined: 11 Apr 2009, 23:58
Most used simulator: FSX
Location: Paris

Winglets UNDERNEATH the plane when using the Boeing 737-MAX

Unread post by levetair »

Rikoo, any reply to this bug ???
roblov
New Member
New Member
Posts: 1
Joined: 24 Mar 2020, 00:10

Winglets UNDERNEATH the plane when using the Boeing 737-MAX

Unread post by roblov »

i belive its a graphic is fo you all i dont have that issue
miczou
New Member
New Member
Posts: 3
Joined: 10 Sep 2014, 11:13

Winglets UNDERNEATH the plane when using the Boeing 737-MAX

Unread post by miczou »

Is it already solved and when can we expect an update?
janjoh
New Member
New Member
Posts: 13
Joined: 11 Aug 2018, 11:17

Winglets UNDERNEATH the plane when using the Boeing 737-MAX

Unread post by janjoh »

I don,t have it.
Post Reply

Return to “Flight Simulator X (FSX) + Steam Edition & Prepar3D up to v3”